Rólunk

Aki tőlünk rendel, teljes biztonságban tudhatja vásárlóit

Szakértő és elhivatott mesterei vagyunk a Gyógynövények és Fűszerek Titkos Birodalmának, a növényi drogok tudományának. Szirombúbtól gyökércsúcsig tűpontosan ismerjük (és szeretjük) a gyógy- és fűszernövényeket, hatásaikat, kölcsönhatásaikat, átfogó drogismerettel bírunk, és bőséges tapasztalattal rendelkezünk.

Ezért tudunk tökéletes megoldásokat nyújtani és irányt mutatni a termékfelhasználás, az értékesítés és a technológiai kivitelezés területén is. Szívesen támogatjuk Önt, Önöket tanácsainkkal, segítünk kidolgozni a kívánt gyógynövény- és/vagy fűszerkeverék maximális hatásfokú és maradéktalan élvezeti értéket produkáló összetételét.

Olyan kis- és középvállalatok partnerei kívánunk lenni, akik elsőrangú, értékes és hasznos produktummal – egy csokornyi valódi természettel – szeretnének szolgálni az egészségük iránt felelősséget érző, és ínycsiklandó gasztronómiai élményeket kereső vásárlóik számára.

Szívvel-lélekkel állunk a gyógynövényes termékeket forgalmazók, manufaktúrák, illóolaj-lepárlók, szörpkészítő boltok, levendulás portékákat alkotó kézművesek rendelkezésére.

Természetesen szolgálunk – jusson bőséggel a természet kincseiből!